Alle eenoudervakanties naar Frankrijk

Frankrijk is het land van de zuiderburen en erg in trek bij de alleenstaande ouders. Er zijn volop actieve eenoudervakanties naar de Franse Pyreneeën, waar je in je volledig ingerichte huurtent geniet met je kinderen van een zonvakanties vol actie! 

Of wat te denken van het prachtige landgoed in de Auvergne, waar jaarlijkse vele eenoudergezinnen in het landhuis of op de camping verblijven. Het landgoed is in die weken exclusief voor de groep alleenstaande ouders en met het zwembad en zoveel natuur en beekjes eromheen is het een eldorado voor ouders en kinderen. 

Maar...er zijn nog veel meer eenoudervakanties naar Frankrijk zoals u hier ziet:

Eenoudervakantie Kamperen op landgoed IN DE AUVERGNE

Camping Le Roc Foucaud ***

Eenoudervakantie Kamperen op landgoed IN DE AUVERGNE

Kom kamperen op basis van half pension op´n schitterend landgoed aan 'n riviertje met groot zwembad. Vrienden maken tijdens de spannende riviertocht? Feestavond en zelf pizza’s bakken! Ontdek de mooie omgeving. Wordt de reis geannuleerd door Corona maatregelen? Dan ontvang je de complete reissom retour. Lees meer.

Frankrijk | Auvergne | Saint-Prix
Vanaf
€ 615,00

Eenoudervakantie Genieten op mooi landgoed DE AUVERGNE

Landgoed Le Roc Foucaud ***

Eenoudervakantie Genieten op mooi landgoed DE AUVERGNE

Kom thuis in dit Landhuis! Nieuwe mensen ontmoeten en energie opdoen. Activiteiten; rivierloop, kampvuur slapen, tennissen, beachvolley, "spring erin"en meer. Heerlijk luieren aan het zwembad, of ergens in het park. Wordt de reis geannuleerd door Corona maatregelen? Dan ontvang je de complete reissom retour. Lees meer.

Frankrijk | Auvergne | Saint-Prix
Vanaf
€ 823,00