Alle eenoudervakanties naar ItaliŽ

Italië is elk jaar weer een populaire bestemming voor eenoudergezinnen. Dit begrijpen wij ook heel goed, u vindt hier namelijk alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

U vindt hier fijne stranden, historische dorpjes, moderne steden en natuurlijk een heerlijke keuken! Op Eenoudervakantiegids.be vindt u de allerleukste reizen voor u en uw kinderen naar Italië. Kies bijvoorbeeld voor een actieve reis in Torbole of een heerlijke strand en cultuurvakantie aan de Toscaanse of Adriatische kust. Of u nu wilt ontspannen aan het Gardameer, of samen met de kinderen in een gondel door Venetië wilt varen, het kan echt allemaal!

Tijdens al onze reizen staat de reisleiding 24/7 voor jullie klaar. Het animatieteam zal ervoor zorgen dat de kinderen zich geen moment zullen vervelen en met een hoop nieuwe vriendjes naar huis zullen gaan.

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Hotel Bellavista - Pinzolo ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN PINZOLO

Een supergezellig, ontspannende wintersportvakantie voor eenouders. Samen met je kids kun je genieten van het Italiaanse leven, skigebieden voor elk niveau en een leuke groep ouders met kinderen. Wordt de reis geannuleerd door Corona maatregelen? Dan ontvang je de complete reissom binnen een paar dagen retour! Lees meer.

Itali√ę | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 1039,00