Alle eenoudervakanties naar Kroatië

Zijn jullie toe aan een veelzijdige eenoudervakantie? Kies dan voor Kroatië. Dit mooie land telt meer dan duizend eilanden! Je vindt hier prachtige kustlijnen en een zeer gevarieerd landschap. Zo kun je hier heerlijk op het strand liggen, maar ook actief bezig zijn in de bergen en heuvels.

Het land heeft een mediterraan klimaat, waardoor de zomers droog en zonovergoten zijn. Dit is natuurlijk heerlijk voor een strandvakantie samen met de kinderen! Ga bijvoorbeeld mee kamperen in Istrië. U moet hier natuurlijk wel samen met de andere alleenstaande oudergezinnen een boottocht ondernemen om van de prachtige uitzichten en het heerlijke water te genieten. 

Zijn jullie liever actief bezig? Ga dan mee naar Starigrad en ga bijvoorbeeld wandelen in het National Park Paklenica of breng een bezoek aan de Plitvice meren. Voor de echte avonturiers hebben we dit jaar ook een heuse raft vakantie! 

Eenoudervakantie Zon en Actief IN KROATIE

Camping Paklenica eenouders ****

Eenoudervakantie Zon en Actief IN KROATIE

Ga je mee op een zonvakantie vol leuke outdoor activiteiten? Dit alles onder de zon van het prachtige Kroatië. Bezoek de mooie stad Zadar, ga klimmen en wandelen in het Nationaal Park of kom heerlijk tot rust op het privéstrand van de camping. Annulering door Corona? Binnen 14 dagen ontvang je je geld terug. Lees meer.

Kroatië | Dalmatië | Starigrad
Vanaf
€ 572,58