Alle cultuurvakanties voor eenoudergezinnen

Samen met je kinderen op een heerlijke onbezorgde vakantie, waarbij jullie ook nog eens de cultuur van het land kunnen ontdekken? Kies dan voor een cultuurreis van Eenoudervakantiegids.be! 

Of je nu een weekendje naar Amsterdam wilt of met een kano door de Dordogne, het kan echt allemaal! We hebben cultuurvakanties in onder andere Italië, Griekenland, Spanje, Kroatië en Frankrijk. Elk land heeft zijn eigen, unieke kenmerken en wij willen jullie daar ook graag kennis mee laten maken. Er is tijdens alle reizen natuurlijk genoeg tijd om ook lekker op het strand te liggen of in het zwembad te drijven! Op alle reizen is een animatieteam aanwezig dat de kinderen kan vermaken, terwijl jij van een welverdiende break geniet op het terras met de andere alleenstaande ouders. 

 

Eenoudervakantie Zonvakantie CALABRIE, ITALIE

Hotel Green Garden Club ***

Eenoudervakantie Zonvakantie CALABRIE, ITALIE

Briatico een mooi rustig Italiaans dorp in het bruisende Calabrië, gelegen in het zuiden van Italië. We verblijven in een 3 sterrenhotel op een paar stappen lopen van het heerlijke strand. Een prachtig zwembad en een leuk animatieteam voor de kinderen maken deze zomervakantie compleet. Calabrië voor ieder wat wils! Lees meer.

Italië | Calabrië | Briatico
Vanaf
€ 2529,00