Alle eenoudervakanties naar Oostenrijk

Oostenrijk is in de zomer en de winter een heerlijk land voor een actieve en tegelijk ontspannen vakantie. In de winter dé bestemming waar eenouders met hun kinderen volop genieten van de gezelligste wintersport vakanties. Alleenstaande ouders vermaken zich op de skiën of het snowboard, terwijl de kinderen in de klas les krijgen of met de ouders mee gaan op skitocht.

In de zomer is het in Oostenrijk genieten van leuke activiteiten, wandelingen over de prachtige groene bloemrijke bergen, watersporten op een van de vele meren en 's avonds ontspannen in een heerlijk hotel of Gasthof van de vriendelijke Oostenrijkers. Wilt u een relaxte ontspannen en gezellige vakantie? Ga dan ook mee naar Oostenrijk.

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Hotel Sonnenuhr (Zomer) ***

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten TAUPLITZ, OOSTENRIJK

Klaar voor een leuk familie avontuur in Oostenrijk? Lekker ravotten en actief bezig zijn in de bergen? Een middagje suppen, hiken, naar de gletsjer of aan het meer: er is van alles te beleven. Altijd 1 kind gratis mee op vakantie! Check de corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk'! Lees meer.

Oostenrijk | Steiermark | Tauplitz
Vanaf
€ 519,00