Alle eenoudervakanties naar Zweden

Wilt u dit jaar écht een bijzondere vakantie beleven met uw kinderen? Ga dan naar het indrukwekkende Zweden! 

Dit is het grootste land van Scandinavië en leent zich perfect voor een avontuurlijke kampeervakantie. U vindt hier meren en uitgestrekte naalbossen, waar u kunt klimmen, mountainbiken en waar ook zeker een kanotrekking niet kan ontbreken. Samen met een groep andere eenoudergezinnen gaan we back to basic! Zo zullen we ons eigen hout sprokkelen voor een kampvuur en maken we gezamenlijk onze maaltijden. 

Natuurlijk gaat er een ervaren reisbegeleider mee, dus over de veiligheid van uw kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken. Durven jullie dit avontuur aan?

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Johannisholm Adventure * ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Deze avontuurlijke winterreis naar Zweden neemt jullie mee op ontdekkingstocht. Een huskysafari, sneeuwscootersafari, ijsvissen en een skipas (1 dag) zijn alvast inbegrepen maar er is nog veel meer. Gaan jullie mee naar de echte winter in Zweden? Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 3419,00

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Appartementen Pistbyn ***

Eenoudervakantie Winters Avontuur IN ZWEDEN

Zijn jullie klaar voor een echt bijzondere eenoudervakantie? Ga dan mee naar Zweden en ontdek het prachtige winterwonderland. Ga mee op een sneeuwscootertocht, ontdek de natuur tijdens een sneeuwschoenwandeling en beleef een onvergetelijke husky-safari. Vanuit het appartement staan we direct op de piste om te skiën. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Stöten